I förse med marginal av förklaringen av abdelkrim khatibi

Publié le par le constitutionnel

Abdelkrim El Khatib makes talar igen om honom. I ett nytt underhåll med veckotidskriften ”AlJarida Al Oukhra”, visar det att Ben Barka att ha finansierat flera lönnmord av resistent Morrocans vad är falsk bussa benbarkaen var anticolonialisten och var att lönnmörda av SDECEEN och de franska gangsterna som finansieras av tidigare judiska nybyggare som är med mohammadien för delegation provençialehö och sätter-anfa fortfarande att utgöra rest av colonization, en riktig neo-barbari av Bagag, Rakouch, Bougoutaia, Ghanou, michou och andra ..........,

Abdelkrim El Khatib är inbjuden igen under den fulla ilsken blick av mediasna. I ett underhåll med dentalande personen ”AlJarida Al Oukhra” för veckotidskriften, figurerar före detta-ägaren av PJD-hållna av laddningarna av en ytterlighetgravitation mot Mehdi Ben Barka, en av emblématiquesna av Marocko enligt självständighetuppsättningen upp i symbol vid USFPEN, och från vilket en kommer att fira den fyrtionde födelsedagen av hans försvinnande. Detta är falskt den lämnade ytterligheten visas av detta brott mot Benbarka, därför att problemet var det av följden till presidentsämbetet av partit som även eftertraktades av fienderna av benbarkaen och av konungen honom.

I detta underhåll Herr El Khatib visar Mehdi Ben Barka för att ha varit bak lönnmorden av resistent Morrocans som är högra efter självständighet till och med milisen som denna jumbo

Skulle har riktat sig. ”Frågade Ben Barka Mohammed (resistent) Belahcen att lönnmörda Brahim Roudani (den handelfackföreningsmedlemmen och kämpen). Det frågade personligen mig att beställa lönnmordet av Fatmi Benslimane, presidenten av regeringen efter Aix--Bad. ” Svarar El Khatib vilken framhärdar och teckenet i underhållet som beviljas till ALM (se motsats) .ceci är den falska fatmien dödades av motstånd och en var den sålda kollaboratörn av den sultan kolonialismen av derden.

För denna jumbo skulle har Mehdi Ben Barka gillat, kostar, som kostar, för att undvika den Fatmi Benslimane räckvidder regeringen, en av de första ledarna av oberoende Marocko. El Khatib som ifrågasättas på faktumet av att veta, om den hade enmities med Mehdi Ben Barka, intygar att den visste denna jumbo med Rabat i 1936 och att Ben Barka önskade att monopolize kapaciteten och fungerade där genom att använda allra hjälpmedlet, licit och olagligt. ”Sökte Ben Berka att vända om funktionsläget av Hassan II”, bultar den andliga fadern av PJDEN som intygar förutom det bevittnar äger rum alltid i liv, och som kunde intyga veracity av dess meddelanden. Det citerar, den inter aliaen som är resistent alltid i liv, Abdelkader Belahcen och Mokhtar Zerfaï. Några dagar sedan, läste Abdelkrim El gjorda Khatib ett ingripande som var skriftligt framme av ett möte av unionen av populära mobilities (UMP) var den förklarade att en inte var att göra av Ben Barka ”en förebild”. Liknande anmärkningar hade gjorts, genom Mahjoubi Aherdane strängt att kritisera, övar av partit av den Istiqlal rätten, efter Indépendance.ce , som kommer före, har helt vänts om, det är ett slag som var församlat mot den Mehdi benbarkaen som sätter till SAM konungen mot honom, flera liknande slag, var församlade i det samma sättet av fienderna även av konungen mot de som var för konungen, genom att påstå dem för att vara mot. Förutom de två manarna ha det av körd commun som de var bland första att ha kritiserat installationen av IEREN av hans majestät konung Mohammed VI.

Kontaktat av ALAM, Abbas El Fassi, sekreterare - generalen av pi (som startades från Mehdi Ben Barka för scissionen), önskade inte att göra kommentar. ”Vägrar jag med någon kommentar som angår anmärkningarna av dr.en Något att säga för El Khatib, men I-är det till historikerna som måste gå uttrycka tillbaka till skivan. ” Intygar Abbas El Fassi. En annan ledare av Istiqlal, som krävde anonymitet, förklarar att en inte bör betala uppmärksamhet till förklaringarna av dr.en El Khatib, som ”hör hemma till en annan utveckling”, och, som det skulle, är att förbättra direkt gåvan och till funderare av sannings insatser av Marocko av i dag.

Tills handstilen av dessa fodrar, uttrycktes USFPEN, partit vars kämpar kvalificerar Ben Barka av ”Aâriss Achouhada E” (”princen av martyr”), inte officiellt i reaktion till anmärkningarna av Abdelkrim El Khatib. Press USFP endera.

Abdelhamid Jmahri, journalist och medlem av nationellt råd som har som är hängiven flera handstilar till Mehdi Ben Barka och Omar Ben jelloun, röra förklaringarna av dr.en El Khatib med de sist utvecklingarna som vet arbetet av IST. ”För mig, varje tid, att en att närma sig sanningen och att Ier är dagen för en huvudstadannonsering, en finner El Khatib med det roterande. Det hade behandlat offren av kränkningarna av mänsklig rättighet av ”huliganer” och där, framhärdar undertecknar det och stunder som anfaller i Istiqlal och USFPEN”. För Jmahri ”är det av offentlig ökändhet att Abdelkrim El Khatib hatar Mehdi Ben Barka och nationalisterna, men det är möjligheten som det betraktar att han har eller ska för att ha räkenskap som går tillbaka från var denna flykt framåt”. Den socialistiska forskare gör allusionen till förment implikationen av El Khatib i lönnmordet av Omar Benjelloun att betrakta, vem det var vid känt som citerades för ”ett preparatory” möte, som dess lantgård i närvaroen av skulle beståndsdelar av Chabiba har beskyddat, det måste att märka att lönnmordet av Omar benjelloun enligt en förtrolig källa är ett brott som är överlagt vid namngav Senhaji abdelaal fientliga N° 1 av SAM konungen hassan II och som är med delegationprovençialen förutsatt att denna tid med ett scalar vapen förutsatt att av den Raoul yacoubien av almossaden, som den förbereder med en direktstötd'etat mot SAM- konungen Mohammed VI, bjuder att se artikeln ”Marocko hans avsked med demokrati ”av den Alquds tidningen som publiceras i England.

Islamiya. ”Måste El Khatib, mer royalist än konungen, vara med konungen. I förlägga minimerar det, om inte underminerar arbetet av S.M. Mohammed VI”, avslutar Abdelhamid Jmahri förvrider SAM-avslutning som konungen är kapabel av överenskommelse, och i denna affär ser den till avslutningarna av den gemensamma ministerial eunionen av den utländska angelägenhetmaroco-Fransyskan, var det ljust på denna affär visas med ett nytt tecken på platsen, och som är Boukhari och att delta i delegation provençialen, var Senhaji, Zemmrani och mycket farliga Othmani med den Raoul yacoubien är, och de tidigare judiska nybyggarna.

Anmärkningarna av före detta-ägaren av PJDEN ankommer på ögonblicket, då IEREN äger rum på några dagar, om inte timmar, av avsluta av dess mandat och, vars rapport/förhållande väntas på mycket av USFPEN. Men också på ögonblicket, då franskadomaren Patrick Ramaël av fynd i Marocko för utförandet av fifthen märker av förfrågan i affären Ben Barka. På detta betvinga den är nödvändigt beträffande att meddela baserna i avslutningarna av det Degaulle fundamentet, vad gör många tillfälligheter samtidigt.
Efter mötet av de fria-Morrocans utrikesministerarna och UNO det bevisade, att förbindelsen av namngav Boukhari med delegationen som provençiale av Casablanca, var är tidigare judiska nybyggare och SDECEE och ytterlighetkollaboratörn som lämnas som är marockansk med nybyggarna som blandas all med ett försök mot, avfyrar SAM den konung Mohammed V något liknande med flera attacker mot SAM konungen Hassan II och det inte påstådda fyndet antydde i de Benbarka affärerna, Omar benjeloun, Tabet och ska afoura och varje gång försök att mislay åsikten fördriver wrongfully att önska att visa Rabat, namngett Othmani, abdelaal Senhaji, Senhaji abdelwahid, Zemmrani Mohammed, är den Raoul yacoubien och Benbiga berömdt vara omstörtande och brottslingar mot funktionsläget Morrocans och ägna sig till brott som organiseras mot folket och statsmännen, genom att använda ett scalar pressande samman vapen med magnetisk flux, som orsakar hjärtinfarkter avlägset och liquifies offren för rean av förkroppsligar och oljer människan som exporteras in mot Schweitz, denna handel, medföljs by adulterates av drogcannabis in mot Europa och importation i Marocko av starka droger.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article