Kriga hemlighet av informationen i Marocko

Publié le par le constitutionnel

Var Hamidou Laanigri som avfärdades? Hur knyter kontakt terroristen demonterat på avsluta av Juli, och på början av Augusti hade klarat av för att infiltrera armén och styrkorna av säkerhet?
svaret är politico enkelt bruk - militären är den stilla aktivet med delegationhömohammadien och satte-anfa, var stilla fienderna av generalen Ahmed som sefriouien förbereder en annan direktstötd'etat och var den samma affären av den Tabet polismästaren fortsätter vid polismästaren sagda Benbiga som, är farligare än Tabet.

”Är det riktigt att, ibland, soldaterna som överdriver släktingbetydelsen av intelligensen, försummelse att göra bruk av det. » . Som detta med intelligens är som det som definieras för den rättvisa något liknande ”en man av beskickningen”, soldaten och tjänare av Makhzen i hjärtan, täppan av kontoret 2° av casablancais syften denna tid generalsna Benslimane och Bennani - och mansouriyacinen
Återkallat till Rabat i 1989, gör översten Laanigri ett primat som ska verkar bestämma. Passionerad information och av geoen - politik, väljer den DGEDNA (utsidan servar), som cap därefter det, som ska är dess riktiga mentor: den allmänna Abdelhaken Kadiri. Benslimane som laddas med mot-spionage, Yacine, efter Harchi under åren 2000 har siktats av phalangen av den Raoul yacoubien, därför att han är den främsta kollaboratörn av Kadiri.
DST siktas dessutom av phalangen, och vid ytterligheten som lämnas av RGEN av, sätt-anfa som med abdelaal namngav Senhaji och senhajiabdelwahid stöttar en medlem av familjen av Benarafa, som de önskar att ska göra retur till kapaciteten, och, som använder en stam av barbarer av den ska khmisen-zemmamra för att begå, deras brott på flera medel av informationen av förminskning och av casablancais som utantill lönnmördas, anfaller avlägset vid det magnetiska materiellt av central karriärerna, var namngett zemmranien, agnas wildly för att begå den brotts- organiserade aktivet av Othmani, som ämnar göra retur till den unquestionable kapaciteten Idrissi, genom att grunda till kapaciteten en republik som förbundsmedlem med Israel.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article