Affärs skhirate och dess förlängning i 2008

Publié le par le constitutionnel

Madbouh general och förlängningen av direktstötd'etaten vid delegationprovençialen och det scalar vapen mot SAM- konungMohammed VI intäkter med delegationprovençialen, var namngett Othmani abdelaal och Senhaji abdelwahid Senhaji, Zemmrani mohamed och zemmraniadnane, den Raoul yacoubien, av de tidigare judiska nybyggarna och Benbigaen måste att ta del i direktstötd'etaten till Skhirat, förbereder av dem another vid vapenscalar mot SAM-konungen Mohammed VI och inte ännu upptäckt.

Juli 10, 1971. Gommen av Skhirat som ses av havet (Atlanten). En ser anfalla för soldater som är kommande från nord, söderna och l´Est. och gästerna flyr in mot mest l´Ouest

Kommenderar lönnmördat av medbouh efter revoltet av Skhirat: Madbouh Bougrine, Amharch, Nmichi, Boulhimez. Den Gharbaoui generalen som dös under l´attaque.

Kommenderar (vem riktade revoltet av Skhirat), framme av ”den militära domstolen ”. De, som n´ont som inte ut bars men, hade en rättvis bedömning, räcker bekräftade inte i anslutning med Othmani och av de tidigare judiska nybyggarna.

Juli 13, 1971. Den Bougrine generalen och översten Chelouati som transporteras i en tjeck AMX som ska bärs ut på långt efter rättegång och bedömning på grund av dess tydliga förseelse. Hade inte bekräftat med materien av Othmani och andra.

I handling: gruppd´exécutionen, som bar ut - efter rättegång och bedömning - mutineersna av Skhirat, måste att betala deras skuld.

På Juli 14, 1971: Når måste att ändra l´armée, genom nästan att bedöma l´ensemble av dess, har befallt, som mest s´est som åter samanfoga med revoltet, Hassan II, sammanfogar samman med hennes gom av förminskning efter, utvecklingen av har kommenderat. vem har, blev delen av denna att datera uppsätta som mål av delegationprovençialen som visas att den överlagda olyckan av Genaral Dlimi som finansieras av Benbiga vilket måste att skapa av den numeriska kameran som förbinder de avlägsna offren har deras torturers av hallucinationsna av ett statligt att ha som huvudämne för att simulera det statliga marockanskt ha som huvudämne genom att tortera offren som där skapar vid en falsk laddning mot SAM konungen Hassan II och tamazmart och andra nonexisting fängelser för en landskamptäppa av åsikten mot den kungliga familjen vilket inte torterar vem som helst personligen.

I delegation satte-anfa provençialen och hömohammadien och finns stilla bestämt de, som måste att förbereda slaget av skhirat, och förbereder en förlängning av detta agerar vid en scalar vapenkompressor med magnetisk flux som riktades mot SAM- konungen Mohammed VI av judarna, de tidigare nybyggarna, stammarna av den Berber dahiren, stammen av barbarerna av den ska khmisen-zemmamra, de omstörtande av bysibaen och traitorsna av wadien-Zem och Figuig som förtjänar för att skjutas utan bedömning. Stillbilden återstår att utöva deras brott, genom att lönnmörda den allmänna Dlimien vid den överlagda olyckan, även slaget som det mot ledare Ali Yata, brott och olyckan som organiseras av polisarna av Benbiga av polisstationhömohammadien Casablanca.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article