Det magnetiska driver och det kärn

Publié le par le constitutionnel

Vi fästas till fördrag på nonen-proliferation av kärnvapen och vi understryker behovet för alla påstår lämnat med allt detta fördrag till respekt fullständigt deras åtaganden. Oss sökanden en förhandlad lösning som svarar bekymmren av internationellt samfund på det kärn- programet av bestämda länder. Vi reiterate vår koppling, så att implikationerna av det kärn- programet benämner in av spridning lös, och vi mötte därför i dag för att intyga på nytt vår koppling med hänsyn till vårt two-track att närma sig.
I tilläggsspridning av
magnetiska och scalar vapen med räcker de omstörtande som anfaller de demokratiska länderna måste göra för att anmärka av reglar av slagsmål mot denna farliga epidemi mer, som speciellt detta materiellt används med tortyr av bestämda länder och Zionists som långt har introducerat den in i bestämda arabiska länder i ett hemligt och, ägnas med med den hemliga handeln och förbjudas förkroppsligar och människaoljor som det är fallet med Casablanca med mohammadien för delegationprovençialehö och satte-anfa. Marocko.

Det biologiska brott av khlifaen:

brott vid biologisk omformning analyserades av oss, och detta betvingar följt på det första lönande samarbetet som förbinder till Co-localizationen av få effekt av partikelalfabetisken och de biologiska svaren som produceras inom en cell- kultur av människafibroblasts. Olikt signalerar kan vara avkänt tack till specifika fluorescerande sonder (P53, double-bit snitt, chromosomal avvikelser och väl av andra). Laget framkallade också ett data-processing program låta för att bestämma fördelningorna av distanserar, whereby bystanderen verkställer (eller av närhet) fortplantas från en överförande cell till hälericellerna. Det ska teet består, i framkallning av relevant experiment genom att använda våra original- apparater för att bestämma den biochemical och cell- mekanismen som underligger de observerade biologiska svaren. Dessa samma fenomen användes av den brottsliga Raoul yacoubien för att orsaka organskadacérébréles, och tvagningar av hjärnan som medföljs, genom att villkora neuropsychiatric omstörtande och brottslig och complexed angå intellektuell misär av en stam av barbarer, primat med bio-anthropoides för impulser som göras som är törstigt för kraschat, lappar skallar och torkade åder encannibalism och exocannibalism, jumbon av 20°sièclen. denna stam och en grupp av galningar och den paranoiac judiska urartade angå pigstyen är förbinder dem emellan, och till deras offer vid deras nervsystem ägnas till de mest odious brotten med ett gigantiskt piezoelectric, och elektromagnetisk emanating för generator vinkar radiosände, laser och magnetism och provided med en numerisk kamera som överför de audiovisuella hallucinationsna orsaka den kroniska psykos- och meningit ciribrospinalen på deras offer som de bryter upp in i oljor därefter extraktion av förkroppsligar för internationell handel som förbjudas och som är hemlig av Casablanca in mot Schweitz, Frankrike, Holland och Tyskland vid den namngav brottsliga organisationen WAFA.

För studien av den prelogical mentaliteten av torturersna och deras område av beskärningen noterar man att de climatic ändringarna, som förhöjningen i de climatic olyckorna för `' , påverkar i funktionen av de vård- ekosystemen och människan med en ha som huvudämneförekomst i östliga Afrika. För att inkludera/förstå att de lämpliga svaren av organisationarna till dessa ska ändringar bidrar till förväntan och ledningen av ändringarna av biodiversityen. Neaumoins området beboddes av dinosauren, och de primitiva var anthropologiquementen också anthropologiquementen som villkorades av deras ökenarkeologi, och sällsynta floror.

Den avskyvärda manen av khmis ska zemammraen vars physiology och uppförande evolved/rört som svar på den starka säsongsbetonade variationen av dess livsmiljö, och dess fauna gjorde upp av kamel. Dessa justeringsadaptifs karakteriserades i vår enhet. Ämna av denna betvingar av det ska teet är att kvantifiera mekanismen av plast- justering till de climatic olyckorna, och till sökanden, hur kompromissen mellan livsviktigt fungerar är etablerad, selektivt värdera och immunizing försvar, som speciellare fallet föreställer frånvaroen av de sexuella organen av torturersna och paedophiliaen av de andra torturersna, är dessa mekanism utstuderad vid psykiatriskt möte i jaga av tortyr som genomgås av manipulera som är själv av det tjänste- av information som fångas upp av subversionen som är mot konung för SAM el, på captive individer som används av torturersna för att omforma deras offer, och för den fysiologiska överföringen vid radiosände avlägset operatören vinkar genom att använda ramen 14-16 megahertz. genom att simulera ändringar av, cyklar vid cykliska variationer av gastric och inälvs- faintnesses. Svaren på det sexuella organ vid masturbation på en distansera gör för att förlora den livsviktiga styrkan av offer och gör dess omformning lättare, och av ska behandlingar karakteriseras av reproduktiva investeringtillbakadragande mätningar (fruitfulness, hormon,) som är fysiologiska (ämnesomsättning, temperaturen, aktivitet, corticostéronen) och som är immunological (immunizing stimulanser). Tolkningen av resultaten kunde konsolideras av natura individ follow-ups. Dessa ska studier identifierar proximaux och distal mekanism som antyds i de lämpliga svaren av organisationarna till ändringarna under intensiv tortyr, som i uppkomsten av tecken av olika sjukdomar som dras av det scalar vapen.

Mest-stämm: testat ska laboratoriumet, physiology, det immunizing svaret, kompromissen, det lämpliga svaret , phenotypical plasticity, säsongsbetonad variation, climatic ändringar, manen - dinosauren, primatet, dinosaurslezardus av khmis zemmamra och sydliga Haouz av Marocko.

På tiden av tortyr av kickfrekvenser som överskrider ingången av smärta som, de surface-active molekylarna (phospholipides eller mono glycérides) kan bilda organiserat, strukturerar av typ ”crystal flytande”. Några av dessa mesophases kan emulsifieds och stabiliseras i form av nanoemulsions. Det visades, att struktureraallmäntjänstgörande läkare dessa partiklar som kallas isasomes kan moduleras, genom att ändra bukta av har kontakt och fördriver för en tid sedan varierande bestämd parameternågot liknande temperaturen, eller tillägget av en molekyl varar värd (hydrophobic eller absorberande), och överskrida det effektivt pressa, och nå maximat pressa de stora molekylarna förstörs, och därefter förkroppsligar heltäckandea förstörs.

På djuren lyftte experiment vad följer:

Växa för intressera går på utformningen och karakteriseringen av sådan partiklar. Dessa spridningar, som inre organiseras av högt, kan användas som vektor med solubilized molekylar i det inre strukturerar (vitaminer, enzym, proteiner, dofter) och används som medel av kontrollerar för leveransen av sådan tillsatser. Således föreställer dessa system ett jättelikt potentiellt som en vektor i många applikationer (apotek, skönhetsmedel, biologi, jordbruk). Sannerligen har kontakt närvaroen av många inre colloid makes det möjligheten för att betrakta vectorizationen av molekylar av den ospecificerade hydrophobicityen. Dessutom storleksanpassar dess submicronic i faktum som en idealcolloid för transmembranen passerar.

Grunden för isasomes lönelyften ifrågasätter också av forskning. Det främsta mål av detta ska te är att inkludera/förstår mekanismen av bildande av sådan partiklar som organiseras högt, såväl som processaa av solubilization av molekylar som inkorporeras i mesophasen. Med denna avsikt ska vi invasive tekniker för bruk non av karakteriseringnågot liknande som röntgaspridningen ou/et av neutrons till det litet metar. Olika blandningar ska är utstuderade för att frigöra från kännetecknen, och de nödvändiga parametrarna, i synnerhet vid varierande typerna av lipids, oljor, stabilisering och molekylar varar värd. Understödja mål förbinder till produktionen av stort antal och starka koncentrationer av partiklar, genom att använda ett litet antal av energi. Detta är omöjligt av det traditionella hjälpmedlet, som inte gör det möjlighet för att erhålla mono partiklar skingrar det okändakoncentration av 20%. Dessa stora koncentrationer ska realiseras att genom att använda en bearbeta med maskin av klippning att vi ska framkalla. Dessutom är rheologyen av sådan koncentrerade system nödvändig för att kontrollera produkten i ett industriellt bearbetar men också dessa viscoelastic kännetecken för finalen.

Målen riktas starkt in mot hårdnar applikationer, vart anhörigen på surrounding industriellt tyg; oss sökanden en beslutsam kandidat att förena forskning grund och applicerat. En nära uppmärksamhet ska betalas till erfara som nåddes av kandidaten i sätta in av emulsionsna, molekylära enheter för bil och röntgar in, spridning eller neutrons.

brott mot mänsklighet av biologiskt uttrycker artikel 8 stycker 2 uppvakta landskampen av rättvisa tillsats beståndsdelarna till beståndsdelen av brotten som förutsedd av artiklar 6.7, och 8 är

Analys:

Physicochemistry av den mjuka materien, efter försämring av offren

Emulsions molekylära enheter för bil som förstörs av det scalar vapen

Kunskap i diffusion av utstrålningar som uppskattas bestämt för att veta få effekt av laseren och magnetismen och det audiovisuellt, verkställer av den numeriska kameran.

Dessa brott begås i Casablanca med mohammadien för delegationprovençialehö och Sätter-anfa på folket, på medlen av det tjänste- av information av förminskning, på medlen de av medborgaresäkerhet, på magistrat, akademikerna och journalister.

De hängivna brotten består av avlägset också intensiva hjärtinfarkter vid den tyst vapen haaarpen.

(www.syti.net/silent/weapons.html) med vilka en förbereder för närvarande en direktstötd'etat mot SAM konungen som namnges by den Raoul yacoubien, Othmanien, Zemmranien och Senhajien alla av lämnad ytterlighet och phalangezionisten som som önskar att vända om monarchy för att upprätta en förbundsmedlem republik.

Dessa brottslingar upptäcks inte av de marockanska myndigheterna och visas ännu enligt uttryck av Interpol:

Folkmord, krigsbrott och brott mot mänsklighet.

Rättsskipning och korruption

droger och brottsling organiszations

trafikera i människa beings

av bruk aktiverar utrustning av kickfraquency det auroral forskningprogramet för bioterrorism.

knackning som är statlig mot förminskning

andra brott mot administrationer och påstår.

Gömd flykting från Interpol.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article