Brott av tvagningen av hjärnan som göras av den Khlifa och Raoul yacoubien

Publié le par le constitutionnel

Om de omstörtande markerade brottslingarna av tvagningar av hjärnan baserar sig den inter aliaen på faktumet att APAEN (psykologisk anslutning för amerikan), i en anteckning, har av, verkställa vägrat för att signera arbete som ut här bärs på betvinga av åren, av laget av Dr. Margaret Sångare, gillar på faktumet att Italien avbröt slutligen en lag som förbinder till ”plagioen” - motsvarigheten av mentalt kontrollerar. Arbete av Pr-sångaren var sannerligen ofullständigt. Lagen på den för oklara plagioen inte som riskerar orättvisar. Den var begriplig, att deras general värderar trots, signerar inte dem.
Även om dessa argument är av en släkting väger i balansera i vanrykte av teorin av mentalt kontrollerar och, tvagningen av hjärnan, återstår den inte om den mindre, än apologen utelämnar några fakta som är nödvändiga som för möjligheterna som bevisas att kontrollera aktiviteterna mer eller mindre fullständigt, även tankarna och sinnesrörelserna av en person.


Är vad hjälpmedlet som utövas av Othmani på dess offer?
1/ För att fängsla personen som fysiskt kanske ska för att inte göra det möjlighet för att göra honom strängt att göra alla, som en skulle något liknande, som den gör, bara läkarundersökning tvånget ska ändå, gör det möjligheten för att leda den till obligatory aktiviteter. Annat bildar av inspärrningen som används kanske av hjälpmedlet av olikt, vänligt , administrativt, finansiellt, och materiellt pressar: är således en snarlik lätt ”fången” av his fungerar i en grupp, eller en familj, att planera för att bryta endast på grund av mycket fast resonerar. ”Kräver att starta igen till nolla” mycket kurage och ett egentligen fast beslut.
inspärrningen av delegationprovençialen för hennes egna omstörtande konto som utövas på de borgerliga, soldaterna, det tjänste- av information och statsmännen i sikt för att vända om den demokratiska kapaciteten av förminskning, göras av Othmani, Zemmrani, Senhaji, den Raoul yacoubien och Benbiga

Läkarundersökninginspärrningen är erfaren åtminstone vid scientologyen (ibland under beväpnad vakt eller i byggnader stängde liknande till fängelserna); den moraliska inspärrningen är mycket mer frekventerar: man beslagtar identitetslegitimationshandlingar av en person, en lämnar honom inte som nog pengar går tillbaka till den, en antyder den i aktiviteter, som den kunde fortsättas för, makes en han undertecknar ”avtalar”, som - even, om de inte har någon laglig äkthet - kan röran det till rörelsen. En rymmer det vid möjlighetutpressningar.
om det förbjudas även i fängelser i Casablanca, som starter som ska göras till folket även i frihet för att lönnmörda dem och sälja deras, förkroppsligar, och människaoljor i Schweitz av phalangezionisten och ytterligheten som lämnas som är omstörtande mot funktionsläget av förminskning.


2/ Hypnos fenomen kände igen efter starkt en lång tid, är också kompetent delvist att kontrollera många aktiviteterna, tankarna och sinnesrörelserna eller känslorna av en person.

Hypnos är erfaren med olika grader och vid olika metoder i majoriteten av sectarian anslutningar. Bearbetar lik scientologic utfrågning, bestämda predikaner av evangelistsna (eller av Hitler!) och appell för många bildar annan metoder på mer eller mindre tydligt av hypnos.
med delegation provençialen predikar man antichristen av en för att exkommunicera exkommunicerade gammala judiska nybyggare vem urartar hans offer med pronunciationen av det känt av älsklingen eller läsningen av coranen, torturersna förbinds dem emellan av deras nervsystem och med det av deras offer av en dator och radiosända-kontrolleras av den numeriska kameran på deras offer och anfaller familjerna, därför att de är kompletterat primitivt område av den ska khmisen-zemmamra, primat med djurt, och brottsligt bio-anthropoides för impulser som göras som är törstigt för kraschat, lappar skallar, och åder déséchées.par radiosände vinkar, magnetism, laser av en kompressor med magnetisk flux som introducerades av GDR av phalangen som zionisten till skada på det marockanskt påstår.

3/ Bestämt bildar av mental övertalning har denna samma kapacitet - den är endast att notera de plötsliga ändringarna av att falla för uppförandemänniska som är förälskat: det finns självfallet ingenting att förebrå detta fenomen - men det kunde delvist jämföras med fenomen av att närma sig ganska lätt av en rörelse, en filosofi eller en religion: brutally eller gradvist, ordnar till person ändringsuppförandet enligt hennes föreställning av ett motiv och en frestande grupp, som kan därefter bli, för att underkuva det vanligt som ska av personen. Det enkla faktumet av att uppskattas i dess arbete ska push anställd som ska göras några mer och med att vara effektivare: det är en metod som används vanligt - medvetet eller inte - av inrama.

Det är ” spole-bombningen det” och alla förförelser och löften av förehavanden som för en bättre framtid. Det är det på godkännande av kvaliteter som man lånar till anhängaren på gåvan. Det är också vad gör dessa grupper när dem déclament en av de många versionerna av ”den av kallat där mycket, men få vald tjänsteman ”eller det det något att säga ”grupp av eliter”.
Förförelsen här är en reaseau av prostitution av konungDavid sådan aviv och en knyta kontakt av drogcannabisen och starka droger via satta vad Germain-amesterdam saint som är kommande från Asien.


4/ Bruket av bestämda minskningar för metoder incontestably den analytiska begåvningen, den decisional kapaciteten och clearnessen av uppfattningmänniska: att förhindra från att sova, som tillfredsställer fullständigt bestämd naturs likt äta för behov eller att urinera, för att inte lämna tid till någon ”att reflektera” - för exempel av imponeras lyftta scheman av arbete till honom som fascinerar övar, recitations av ständiga ska mantras, eller annat nästan oavbrutet bildar av ska intensiv aktivitet kommer med det som genomgår dessa pressar för att inte vara mer kompetent att ge en framstegrapport på problemen av existensen. Constantly involverat i endast en och även riktningen, ska det taken, slutligen som öva av dessa nya klassar/rytmer, och utsidaverklighetar som normalt är kompetent till påverkan den ska inte utövar samma stigande som var något mera.

Med det materiellt av den Raoul yacoubien fungerar alla organiskt kontrolleras för en neuropsychiatric behandling, och biologiskt ansa som omformar offer, efter fysiologiskt, överför förbi tvagning av hjärnan, den cerebrala organskadan inristar och att villkora vid intellektuell misär och alla sorter av sjukdomar

Detta möter i varje tvinga grupp: kolossala scheman (vara kompetent att nå 30 funktionsdugliga timmar för 3 timmar av vila) som, allmänt var otillräckliga, dåligt allsidig mat och för snabbt svalt, förbud för att lämna ”möten” eller ”böner och predikaner”, var även nödvändigt akut (moonen, den inter aliaen för scientology), recitationen flera tusentals tider per dag av en, ska mantraen (Krishna), viktiga tider av ”meditationen” (nyheterna acropolisen, Méditation Transcendantale, ÄR…),, etc.


5/ Brista av med medlet deltog i för påverkan för can också aktiviteterna och sinnesrörelserna av någon. Ett enkel borttagning ska bly- till ändringar i övar thus och aktiviteterna. Om man tillfogar en ändring av landet, av språket, vänner och av arbete, som det är ofta fallet inom grupperna som misstänkas av mentalt, kontrollera, resultaten av den ska brista av miljön är alla som markeras. I parallell kan man kommas med för att tro att denna , som är yttersidan är farlig: således lämnar många folk inte något mera deras inhysa centra, om de blir övertalade (till exempel vid massmedia) som staden är farlig.
Det är ansett att i skyen av Casablanca änglarna inte flyger något mera för att orsaka av flöden av laser som barkassen ut ovanför stadsstarten från botten melt av hömohammadi och satte-anfa, var det materiellt av Tchernobyl behandlas av en dinosaur, det är grottan av haaarpen. (syti.net: silent.weapon.html.

Detta brister läggs på i många fall (”urkoppling” i scientology, frekventerar expatriation på moonen, scientologists etc.). Alla klosterbroder eller pseudoförehavandenklosterbrodern som lider från tendensen att beskriva faran, som där skulle, är inte att tro dem, eller att inte följa deras härskar av liv. Moonförbindelsen - var moonen väljer framtiden och den framtida - framkallande av delen för faktum också av ändringarna av ha som huvudämneändringarna av uppförande.
antichristen i anti-civilisationnel primitiva Casablanca bryter dess offer, om de har mentalt avbildar föreställa en samkväm- eller människastatus ovanför hans, och vara homosexuellt, det dödar de virile kvinnorna och manarna.


6/ Belastningen mer eller mindre gradvist av härskar av förment existens för att komma med store gynnar till någon som fortfarande ska, accentuerar utövat kontrollerar: föräldrarna lägger på for example en bestämd ram av uppförande till barnen, ägarna med anställda, påstår med deras medborgare: detta frambringar också samkväm- och individuppföranden.

Alla förehavanden lägger på härskar av liv, av moral - eller ibland, av immorality - till deras anhängare.
Delegationen frånvaroen av det moraliska samvetet och närvaroen av animosityen gör för att härska den är den scalar världen var skulle man har trott sig oneself i dramatiskt en hyper plötsligt fixad vision i fixade det holographic planerar var dinosauren önskar att skriva in dynastin


7/ lien som appliceras med övertalning, kan ofta leda människan till beslut som den skulle för att inte ha gjort, om den inte hade varit frivilligt vilseledd vid andra.

Lien med nytt är erfaren i bra tro (övertygade anhängare) eller insincerely (anhängare som long har, erfar av rörelsen, men vilken kan inte riskera för att vara utesluten eller disavowed, därför att de stillar, vänta på något av gruppen eller hög nivå anhängare, som är ”med kapaciteten”, och vet att målen av rörelsen skilja sig åt starkt från vad något att säga en till nybörjarna.)
Lien av underordnadarna av delegationen är ett computer-assisted psykiskt bedrägeri att framkalla i forgeryen domstolen av den första myndigheten av Casablanca vars minister   av rättvisa var lönnmördad utantill attack avlägset vid ytterligheten som lämnades i Casablanca.


Den very stora majoriteten av dessa metoder används av de kvalificerade tvinga grupp sectsna. Om en möter alla dessa kännetecken inom en grupp, är den extremt rimlig att vara farlig.

Gör vad apologen vis-a-vis dessa laddningar?

Här vad rekommenderar för den hedervärda Cac för exemplet maren på tiden av den stora konferensen CESNUR Italien av 1998:

- att inte dra upp listar av presumedly farlig förehavanden,
- att balansera rapporterna/blir förhållandena av tidigare medlemmar fientliga vid de av medlemmar som fortfarande är trogna till deras grupp.


Eh väl, låt således oss balanserar meddelandena av de vid meddelandena av andra. Det ska för att inte vara lätt, därför att i bestämd förehavanden, mycket den mycket stora majoriteten av de gjorda anhängarna passerar endast. Således bedömningarna som vi gjorde showen, som ungefärligt 99% av folk som har varit medlemmar av scientologyen som där, mer lämnas eller mindre snabbt - några på avsluta av en - halvdaget, andra efter mer än tjugo år. Jag kan inte för- figurerar för annan förehavanden: det är emellertid tydligt att, om dessa grupper tilldrar lätt, de inte behåller också lätt.
”Att balansera” testimonys av de vid de av andra, skulle det är thus nödvändigt att använda, 99% till exempel av testimonys av folk som hade givit sig upp scientologyen för en procent av testimonys av anhängare. Det ger en idé av sannolikresultatet. Det är inte nödvändigt även något mera som in gör ett sådan fall för utredning, varaktigheten av de skulle stagen, är nog! (se också detta notera),

Det finns en understöder metod: för att jämföra testimonys av de som är stilla anhängare: de har nästan identiska testimonys, som en skulle den lärda något att säga utantill. Denna skulle show en kritisk frånvaro av anden bland medlemmar, eftersom, om en jämför testimonys av de som lämnade dem emellan, ett ska fynd en bred mångfald av åsikter; till exempel av besviket - folk som inte har erhållit något - bemanna inte väl informed nog (de, som kan inte med vilka tjänstledighetar det, inte efter att ha haft tiden att bedöma botten), folk som som är tro, som den sådan eller sådan delen av kursen är bra - men som lämnade ändå -, eller från folk som vanan ha en annan åsikt bildar av kursen, som de mottog. Man kan thus sluta sig till att de testimonys av de, som lämnade är mycket pålitligare och personaler de av strömmedlemmarna.
Apologen stigmatize de, som de namnger av ”apostatesna”, genom att förklara att deras testimonys skulle är värderar without: dessa ”apostates” är i verklighet de som avgör att tala om deras förflutna, allmänt av folket som utrustas med ett fast experiment av rörelsen, som de lämnade och avgjorde väl för att göra bekant några farorna och exactionsna.
Få människor bildar del av denna kategori, därför att det kräver inte endast för att vända mot en ibland kraftig grupp, av dess riskerar sannerligen och faror (utpressningar, olika exactions som baktalar kan företa sig av gruppen mot ”apostaten”), men det kräver en ande kritiserar också markerat och mycket tid och ibland av pengar. Detta förklarar litet nummer av gammala lån som ska vitsordas mot rörelsen som de deltog i. Och detta lägger på som idén, som de är kunniga förbättrar, än majoriteten, utan vad de kunde tas med allvarligt neither av massmedia, nor vid deras privata interlokutörer:
Deras meddelanden skulle inte recut de andra och skulle fyndbestyrkande i handstilarna av rörelsen, som de anklagar, neither i artiklarna av pressen, de kritiska arbetena, artiklar och delar som är skriftliga vid friläge utredare på början, nor i testimonysna som producerades på tiden av rättegångar . Det är att alla dessa testimonys är mycket i hög grad recut, som skulle bevisar att deras värderar, därför att, tvärtemot testimonys av anhängare, dem sänds ut av folk som inte vet, och ofta efter att ha deltagit i förgrena sig mycket långväga från den samma rörelsen. Bedömning I som för mig att de pålitligaste testimonysna är de av väl indikerade kritik, av ”apostatesna”, enligt Introvine. I dessa sätter in, är det inte helt lätt att vara troligt, och att komma med inre och utsida bevisa till en rörelse.
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article