Affären Ali Yata

Publié le par le constitutionnel

Lönnmördade vem Ali Yata?

Det är Othmani och Benbiga som visas överlagd olycka.

Ali Yata, chef av den marockanska kommunistpartit (och, samtidigt, det hemliga medlet av departement av L inre!). Att gifta sig till judiskt med vilket den hade två judiska barn som riktar aujourd´hui - med den judeSimon uttaxeringen - partit och pressen av partit.

Två stora traitors som är den male skökan med kolonialism: Kittani, och Glaoui, fiender av den riktiga politiska och biologiska fadern av Hassan II SAM konungen Mohammed V vem A missade för att lönnmördas av abdelaal Senhaji och Senhaji Abdelwahid och andra tidigare judiska nybyggare som är stilla med delegation hömohammadien och, satte-anfa.

Ett nytt klassificerar av stora rånarear: förbinds fullständigt till intresserar Zionists, och fullständigt isolerat från folket liksom Guedira och andra ........... stilla med delegationprovençialen.

”Demokratin” i Marocko av Hassan II: att utöva ”l´alternance” (uppdelningen) av kapaciteten med ”festar”.

Död av Ali Yata som är överlagd vid almossad.

ALI YATA, sekreteraren - generalen av partit av framsteg och socialismen (PS), avlidas i natten av tisdagen till onsdagen i Casablanca, når du har mejats av en bil, meddelade igår den marockanska officiella byrån KARTLÄGGER. Ali Yata hade mejats vid en billördag, eftersom det var på peka av att få in i hans egna medel parkerade nästan placera av partit. Medgett i en privat klinik av Casablanca, genomgick det en kirurgisk funktion urgently. Det led, enligt dess nära förbindelse, från en cranial traumatism och en thorakal traumatism.

I 1968 smälter Ali Yata de två mer sistnämnda åren för PLS (som lämnas frigöraren och socialismen ), som är värd till honom, ett nytt stag i fängelset för reconstitution av den förbjudna organisationen. Nya aktioner äger rum i Frankrike för dess frigörare. I 1974 skapar det PSEN, som ställer upp bak konungen Hassan II som intygar ”marocanityen av den västra Sahara”, och takes särar i ”gräsplan går”. En inställning, som ska, gäller allvarliga divergenser mellan PCF och PSEN.

Markerad partisan av en regering av bred medborgareunion, Ali Yata som är förberedd, på ögonblicket av hans död, till avkastning. Det vändes om av medlet som var drivande vid två polisar av delegationprovençialen och hömohammadien, olyckan som var överlagd vid Israel.

För Rami Dlimi:

Journalisten frågar honom att, med att uthärda avsluta nästan, ”inte är dig som inte försöks för att vända om monarchy, som försökt att göra den generalsna Medbouh och Oufkir ”? Svar: ”Är armén som faktiskt försöks för att vända om monarchy, men det denna samma armé som sparade det ”.mais en glömmer som Othmani och och Benbiga i denna affär mellan fodrar, det legendariskt reserverar av generalen som det has kanske missa zemmrani denna dag. Enkelt förutsäger eller den dödliga sladdningen? Det ska är aldrig bekant. Under denna ödesmättade Parisian vecka var Ahmed Dlimi också med bordlägga av François De Grossouvre, chefen av franskan för SDECE (mot-spionage), efter ett skytteparti i Solognen. Det finns här, självfallet, inget fordrar av postum material till byggnadsställning av förhållande av orsakar och verkställer av den politiska deckaretypen. Därför att Dlimi var också ägaren av den marockanska presidentens säkerhetstjänst; han var thus gästen av hans franska motstycken. Alltid är det att De ska Grossouvre begår självmord under den första septennaten av François Mitterrand. En följd av fakta som ska registreras mellan ” riskera och
behov”. Som vanligt, griper det populära snillet, som lite mer vässas med Marrakech än någon annanstans, den dödliga episoden av den Dlimi generalen för att brodera skämt som hörs politiskt av propagandan av Senhaji som är abdelaal mot SAM konungen, är verklighet den Dlimi generalen lönnmördades av Israel och Othmani på grund av kriga av Golan.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article